Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 13 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2018/02/13/u-znam-jantsi-vidbulasja-intelektualna-bitva.htm
суспільство, 13 лютого 2018

У Знам'янці відбулася інтелектуальна битва


Без перебільшення неділя 11 лютого надовго запам’ятається як мешканцям м.Знам’янка, м.Кропивницького, так і мешканцям Маловисківської ОТГ. І це не дивно, адже саме в цей день відбулася така очікувана міжміська інтелектуальна гра між збірними команд цих міст. Слід відмітити, що це вже друга інтелектуальна гра між містами Кіровоградської області і якщо ще рік тому найерудованіших між собою визначали лише два міста, то цього разу у міжміському  інтелектуальному клубі "Що? Де? Коли?" відбулося приємне поповнення.


Організаторами міжміської гри став Знам’янський осередок ВМГО «ФРІ» (голова Крістіна Зайченко). Відбувалася інтелектуальна битва вже  за гарним звичаєм у затишному приміщенні ресторанно-розважального комплексу "Ti Amo". Дуже приємно, що серед численних мешканців нашого міста, які прийшли підтримати збірну нашого міста, був і міський голова С.Філіпенко.


По жеребкуванню першою за ігровий стіл була запрошені збірна команда Маловисківської ОТГ (капітан Леонід Жовтило). Команда показала вражаючу гру, професійність, а також просто неймовірну жагу до перемоги.  і хоч рахунок весь час був немов на "гойдалках" у підсумку команда виграла з рахунком 6:5. 


Наступною за ігровий стіл була запрошена збірна команда з м.Кропивницького (капітан Володимир Іщенко), яка у першій міжміський дуелі у нелегкій боротьбі змогла вибороти перехідний приз "Мудру Сову". Але цього дня команда, хоч і показала гарну гру, але не змогла здолати глядачів, поступившись їм з рахунком 1:6.


Вже дізнавшись результати своїх суперників, збірна команда м.Знам’янки, (капітан Оксана Войчишина) зайняла свої звичні місця за ігровим столом. І вже с перших хвилин гри стало зрозуміло, яка відповідальність лежить на гравцях, адже в цей день не було жодного вільного місця у РРК "Тіамо". Але впоравшись з хвилюванням і згуртувавшись, знам’янчани, програючи по ходу гри з рахунком 0:4, змогли зірвати просто шквал бурхливих оплесків як від гдядачів, так і від гравців команди суперника, зрівнявши рахунок. Але сьогодні, ігрове щастя було більш прихильне до гостей з Маловисківської ОТГ, і у підсумку команда програла з рахунком 5:6.


Найкращими гравцями гри стали: Анастасія Ревука - м.Кропивницький, Дмитро Шульга  - м.Знам’янка, Леонід Жовтило - Маловисківська ОТГ, які і отримали пам’ятні статуетки від партнера проекту "Що? Де? Коли?", директора ТОВ "Вагонкомплектсервіс", голови ГО "Єдність Кіровоградщини" Юрія Гребенюка.


Команда переможець, збірна Маловисківської ОТГ, отримала не тільки головний приз гри "Мудру Сову", надану партнером проекту "Що? Де? Коли?", директором ТОВ "Вагонкомплектсервіс", головою ГО "Єдність Кіровоградщини" Юрієм Гребенюком, а й маленьких совенят від міської влади.


Також як і було обіцяно під час гри були розіграні призи постійної призової лотереї. Так цього разу серед усіх присутніх в залі було розіграно:


Ювелірну прикрасу від магазина: «Рубін» (ПП О. Лимаренко) – адреса магазину: м.Знам’янка вулиця Грушевського 16.


Подарунковий сертифікат на придбання товару від магазину «ТВОЄ» .


Сертифікат на безкоштовне покриття нігтів гель – лаком від Олени Соболь.


Подарунковий сертифікат від Центру рукоділля «Модистка» (кер. Наталія Леонова).


Подарунковий сертифікат від магазину: «Живі Квіти» "Глорія".


Сертифікат на безкоштовну послугу від салона краси "Шарм".


Окремо хочеться подякувати, ресторанно-розважальному комплексу «Ti Amo» за допомогу в наданні теплого і затишного приміщення; директору ТОВ "Вагонкомплектсервіс", голові ГО "Єдність Кіровоградщини" Юрію Гребенюку за постійну підтримку всіх наших проектів; приватним підприємцям нашого міста за постійну підтримку у проведенні молодіжних заходів; Центру рукоділля «Модистка» (керівник Наталія Леонова) за виготовлення фірмових жилеток інтелектуального клубу «Що? Де? Коли? м.Знам’янка»; ведучим телепрограми "Ранкова кава" обласного телебачення Віктору Душаку, Павлу Іванову; керівнику ВІА Імпульс Сергію Тітову за музичний супровід; гурту «Місто доріг», Дар’ї Таран, зразковому дитячому хореографічному колективу "Веселка" (кер. Тетяна Часник); вихованцям клубу любителів бально-спортивного танцю «Фурор Данс» (кер. Євгеній Суботін) Шевченко Лізі, Анні, Богдану, Козіну Богдану,  Заріні Тюпі; Дмитру Кірію – випускнику Знам'янської дитячої музичної школи ім. Лисенка,  Москаленку Миколі - учителю історії ЗШ № 7 – за чудові музичні номери.


            


2310Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: