Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 12 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2018/02/12/kirovogradska-oblrada-pidtrimala-viiskovih-pensioneriv-ta-pensioneriv-mvs.htm
суспільство, 12 лютого 2018

Кіровоградська облрада підтримала військових пенсіонерів та пенсіонерів МВС



Як сайт «Кіровоград24» повідомляв раніше, сьогодні, 12 лютого відбулось позачергове засідання сесії Кіровоградської обласної ради. На початку засідання зареєструвалось 48 депутатів


Депутати Кіровоградської обласної ради звернулись до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо стану перерахунку пенсій військовослужбовців, ветеранів та колишніх працівників силових структур. За таке рішення проголосували 47 депутатів.


Перед початком голосування в залі облради виступили представники ветеранських організацій працівників МВС та військовослужбовців. За словами обурених пенсіонерів силових структур, українська влада штовхає людей на радикальні дії.


Перед голосуванням за цей проект рішення перед депутатами виступили представники ветеранських організацій працівників МВС та військовослужбовців. За словами обурених пенсіонерів силових структур, українська влада штовхає людей на радикальні дії.


Колишні військові та правоохоронці наголосили, що Уряд, замість індексування пенсій за діючими законами, таємно почали розробляти новий закон, який значно погіршить забезпечення пенсіонерів силових структур.


Основна вимога пенсіонерів силових структур – не приймати ніякого нового закону щодо пенсійного забезпечення, і відмінити постанову Кабінету міністрів України номер 704 від 27 грудня, яка, на думку ветеранів та пенсіонерів, блокує перерахунок їхніх пенсій.


Колишні військові та пенсіонери вимагають єдиного – перерахувати їхні пенсійні виплати згідно із діючим законом 1992 року, а не приймати якісь нові закони.


Тож, депутати облради підтримали проект рішення «Про звернення депутатів Кіровоградської обласної ради до Верховної Ради України, Президента України, Кабінету Міністрів України щодо стану перерахунку пенсій ветеранам – колишнім працівникам силових структур».


Читайте також:

Нардеп Яриніч виступив на сесії облради з приводу перерахунку пенсій військовослужбовцям та пенсіонерам МВС

1658Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: