Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Інформацію підготували: завідувач кафедри ТМТПОПБЖ, д.пед.н., проф. М.І. Садовий та к.пед.н., доц. О.М. Трифонова.
Дата: 7 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2018/02/07/u-studentiv-kanikuli-u-vikladachiv-navchannja.htm
суспільство, 7 лютого 2018

У студентів – канікули, у викладачів – навчання

Інформацію підготували: завідувач кафедри ТМТПОПБЖ, д.пед.н., проф. М.І. Садовий та к.пед.н., доц. О.М. Трифонова.



На кафедрі теорії та методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка ліцензовано дві нові спеціальності інженерно-педагогічного спрямування: Професійна освіта (технологія виробів легкої промисловості) та Професійна освіта (комп’ютерні технології).


У минулому році на фізико-математичному факультеті здійснено перший набір на спеціальність Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості), випускники якої після успішного завершення навчання будуть інженерами-педагогами.


Нині кафедра готується до першого набору з підготовки інженерів-педагогів за спеціальністю Професійна освіта «Комп’ютерні технології».


2


Для забезпечення якісної організації освітнього процесу сім викладачів здобувають другу вищу освіту за ліцензованими новими спеціальностями: в Українській інженерно-педагогічній академії (м. Харків) навчаються доценти О.М. Трифонова та О.В. Абрамова, старші викладачі Д.В. Гринь та О.М. Щирбул, старший лаборант К.О. Гавриленко; у Полтавському педагогічному університеті – доцент Л.О. Чистякова; у Переяслав-Хмельницькому педагогічному університету – доцент О.В. Пуляк.


3


То ж першого лютого для обміну педагогічним досвідом викладачі та співробітники кафедри теорії та методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка завітали до Української інженерно-педагогічної академії (м. Харків), де доц. О.М. Трифонова, ст. викл. Д.В. Гринь, ст. викл. О.М. Щирбул та ст. лаб. К.О. Гавриленко обговорили особливості підготовки фахівців з комп’ютерних технологій з завідувачем кафедри інформаційних, комп’ютерних і поліграфічних технологій, доктором фізико-математичних наук О.П. Нечуйвітер. Крім того, доцент О.В. Абрамова дослідила особливості навчання на спеціальності Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості).


4



phm.kspu.kr.ua/faculte

2126Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: