Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Кропивницька ОДПІ
Дата: 31 січня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2018/01/31/-puls-servis-dlja-platnikiv-podatkiv.htm
суспільство, 31 січня 2018

«Пульс» - сервіс для платників податків

Кропивницька ОДПІ


Кропивницька ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області нагадує, що з метою подолання корупції в лавах Державної фіскальної служби України,  ліквідування перешкод, що заважають у здійсненні підприємницької діяльності та усунення складнощів у спілкуванні із посадовими особами у відомстві функціонує єдиний антикорупційний сервіс  - «Пульс».


Сервіс «Пульс» - це гаряча телефонна лінія – 0-800-501-007, яка працює за принципом call-back, цілодобово, на яку можна повідомити про неправомірні дії або бездіяльність працівників фіскальної служби, а також вирішити суперечливі питання, що турбують платників у сфері адміністрування податків, зборів, єдиного соціального внеску та під час здійснення митного контролю та митного оформлення.


Питання, які надходять, розглядаються протягом доби та вирішуються по суті, відповідно до чинного законодавства. Але є такі звернення, що потребують додаткового опрацювання. У будь-якому випадку, заявник обов’язково отримує повідомлення про результати перевірки даних та вжиті заходи.


фото - kyiv.sfs.gov.ua

1852Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: