Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: У ДСНС України у Кіровоградській області.
Дата: 12 січня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2018/01/12/rjatuvalniki-kirovogradschini-roz-jasnjujut-pravila-pozhezhnoi-bezpeki-u-zimovii-period.htm
суспільство, 12 січня 2018

Рятувальники Кіровоградщини роз’яснюють правила пожежної безпеки у зимовий період

У ДСНС України у Кіровоградській області.


Зимовий період пов’язаний зі зниженням температури повітря та опалювальним сезоном. І тут існують свої небезпеки: як не стати жертвою гіпотермії, як не потрапити у крижані обійми, провалившись на тонкому льоду, як поводитись у заметіль і хуртовину. А ще потрібно постійно контролювати прилади опалення, слідкувати за їх справністю та вчасно усувати неполадки.


Щоб не допустити збільшення кількості загиблих, попередити надзвичайні події, що виникають в оселях жителів краю, працівники пожежно-рятувальної служби Кіровоградщини продовжують проводити роз’яснювальну роботу щодо суворого дотримання правил безпеки у зимовий період.


11 січня працівники Управління ДСНС в області спільно з представниками місцевого самоврядування відпрацьовували житловий сектор села Високі Байраки Кіровоградського району. За порадою працівників сільської ради учасники рейду відвідали будинки пенсіонерів і самотніх літніх людей, а також поспілкувались з мешканцями на вулицях села. У процесі спілкування громадянам ще раз нагадали правила пожежної безпеки, номери телефонів екстрених служб, роздали застерігаючі листівки та наголосили на небезпеці, яка загрожує у випадку порушення вимог безпеки.


Шановні жителі області! Нагадуємо, що дотримання правил пожежної безпеки є життєвою необхідністю. Красномовним підтвердженням тому є статистика У ДСНС в області, згідно з якою за кожним випадком загибелі стоїть необережне поводження з вогнем самих загиблих. Не наражайте себе на небезпеку – дотримуйтесь правил.


            

   


1758Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: