Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 29 грудня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/12/29/jak-peredsvjatkovii-nastrii-vplivae-na-organizatsiju-robochogo-protsesu-.htm
суспільство, 29 грудня 2017

Як передсвятковий настрій впливає на організацію робочого процесу?


Чим ближче свято, тим складніше налаштуватися на активну робочу діяльність. Передноворічні клопоти захоплюють усі думки, і залишається тільки мрійливо думати про прийдешнє святкування. 


Спеціалісти Міжнародного кадрового порталу Head Hunter Україна поцікавилися, чи впливає це на організацію робочого процесу у передсвяткові дні.


Частина роботодавців йдуть на зустріч своїм співробітникам. Вони раніше відпускають членів колективу з роботи у передноворічні дні. За результатами опитування hh.ua, так роблять у компаніях56% респондентів.


Що стосується вихідних, то більшість (71%) учасників опитування у новорічний період відпочиватимуть згідно календаря офіційних державних свят. На різдвяні канікули підуть 13% респондентів. У деяких компаніях ближче до Нового року навпаки активізується робота, тому 13% працюватимуть понаднормово. Серед інших варіантів – оплачувані та неоплачувані відпустки, позмінна робота, додаткові вихідні від компанії.


Як показують результати опитування, у частині компаній у передноворічний період більш гнучко підходять до організації робочого процесу. Однак якщо діяльність компанії має сезонну завантаженість, то співробітникам, навпаки, необхідно буде працювати понаднормово.


Дані були отримані у результаті опитування, проведеного Дослідницьким центром Міжнародного кадрового порталу hh.ua у листопаді-грудні 2017 року. В опитуванні взяло участь 936 респондентів з різних регіонівУкраїни.


2234Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: