Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: У ДСНС України у Кіровоградській області
Дата: 27 грудня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/12/27/naperedodni-novorichnih-svjat-i-kanikul-rjatuvalniki-navchajut-ditei-pravilam-bezpeki.htm
суспільство, 27 грудня 2017

Напередодні Новорічних свят і канікул рятувальники навчають дітей правилам безпеки

У ДСНС України у Кіровоградській області


Напередодні Новорічних та Різдвяних свят, шкільних канікул рятувальники Кіровоградської області активізували просвітницьку роботу серед учнів навчальних закладів та дошкільнят, аби навчити їх правилам безпечної життєдіяльності.


26 листопада співробітники Управління ДСНС у Кіровоградській області провели навчальні семінари та години спілкування у загальноосвітніх школах № 5, 6, 26 м. Кропивницький. Під час спілкування з фахівцями Служби порятунку учні дізнались основні правила безпечного Нового року: як прикрасити ялинку і оселю, щоб в будинку не виникло пожежі, як користуватись електричними гірляндами, які види піротехніки можна використовувати дітям, а які можна запускати тільки разом з дорослими. Окремо зупинились рятувальники на розповіді про те, які надзвичайні події зазвичай виникають під час святкувань Нового року та Різдва, розповіли про ситуації, що виникали у реальному житті. Зупинились рятувальники також на загальних правилах, яких задля власної безпеки необхідно дотримуватись повсякчас, зокрема як поводитись з побутовими електричними приладами, газовою плитою, користуватись сірниками, як не провалитись на тонкій кризі, чому не можна навіть наближатись до будь-яких підозрілих речей – сумок, пакетів, іграшок, коробок, - які можуть виявитись вибухонебезпечними. 


Варто зауважити, що особливо зацікавило таке спілкування першачків, адже вони тільки починають робити перші кроки у дорослому житті, тому дуже уважно слухали та щиро обіцяли дотримуватись правил, а також навчати своїх менших братиків та сестричок. 


Особливої атмосфери додали яскраві новорічні листівки з правилами поводження у Новорічні свята, які роздали учням та педагогам рятувальники.




         



1624Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: