Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Дмитро Шульга, спеціально для "Кіровоград24"
Дата: 26 грудня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/12/26/novorichni-futbolni-pristrasti-po-znam-janski.htm
суспільство, 26 грудня 2017

Новорічні футбольні пристрасті по-знам’янськи

Дмитро Шульга, спеціально для "Кіровоград24"



У період різдвяно-новорічних свят, коли здебільшого ставляться на паузу провідні футбольні змагання, чи на найкращий час придивитися до турнірів місцевих, де іноді закручуються інтриги і точаться пристрасті, гідні європейських та світових грандів. Це підтвердив і новорічний турнір з футзалу серед юнаків 2005-2006 р.н., що 25 грудня відбувся ініціативи Знам’янської КДЮСШ та Федерації футболу міста Знам’янки.


На жаль, дві команди не змогли прибути на змагання, тому четверо учасників грали за круговою системою. У першому матчі на поле вийшли юнаки з Цибулевого та Богданівської ЗШ№2. Богданівці забили першими, але невдовзі цибулівці рахунок зрівняли. Незабаром спортсмени з Богданівки знову вийшли вперед і далі ближче, ніж на два м’ячі суперників не підпускали. Фінальний результат гри – 5:2. Великий рахунок (але не найбільший на турнірі) було зафіксовано і в наступній грі: юні футболісти КДЮСШ м. Знам’янки вирішили не бавитися в гостинних господарів та забили одноліткам з Дмитрівської ЗШ№2 п’ять голів, пропустивши лише раз.


У першому двобої другого кола зійшлися переможці попередніх матчів, і, ясна річ, великою мірою саме в цій грі визначався переможець турніру. Навіть попри «золоту» вагу поєдинку, суперники продемонстрували аж ніяк не обережну гру, було багато боротьби та гольових моментів, але свої шанси краще реалізували знам’янчани – у підсумку 3:0 на їхню користь. У другому ж матчі кола цибулівці нічого не змогли протиставити дмитрівчанам, пропустивши чотири «сухі» м’ячі.


Фінальний тур починався з поєдинку фактично за ІІ місце між юнаками з Дмитрівки та Богданівки, Певно, вирішальну роль у двобої зіграло те, що дмитрівчани пропустили два швидкі м’ячі. Не можна сказати, що після того вони опустили руки, але богданівці не дали супернику занадто розігратися і далі на кожний їхній гол відповідали двома своїми. 6:2 – і «срібло» новорічного турніру в спортсменів з Богданівської ЗШ№2. Натяки на сенсацію були в завершальному матчі, адже перший тайм закінчився лише за мінімальної перемоги знам’янчан. Але у другій половині гри цибулівці не тільки не забили, але й пропустили ще шість м’ячів. Таким чином, вигравши усі три поєдинки з упевненим рахунком і підтвердивши відому істину про те, що вдома навіть стіни допомагають, переможцями новорічного турніру з футзалу стала команда «КДЮСШ м. Знам’янка» (тренер – Валерій Лень).


1674Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: