Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: "Кіровоград24"
Дата: 13 грудня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/12/13/kropivnitska-tragedija-shkoljarku-jaku-rozshukuvalo-vse-misto-vbila-vlasna-matir.htm
суспільство, 13 грудня 2017

Кропивницька трагедія: школярку, яку розшукувало все місто, вбила власна матір - версія поліції

"Кіровоград24"



На своїй сторінці в мережі фейсбук перший заступник голови Національної поліції України Вячеслав Аброськин повідомив, що вбивство 12-тирічної дівчинки з Кропивницького скоїла її мати: "Чотири доби поліція однієї з центральних областей розшукувала дівчинку 12 років, яка, зі слів батьків, пішла зранку до школи і зникла.


Вчора в результаті пошукових заходів дівчинка була знайдена мертвою на відстані 5 км від будинку з численними пораненнями.


Вже ввечері на підставі зібраних доказів за підозрою в скоєнні вбивства затримана мама дівчинки.


Все виявилося банально просто. Чоловік пішов на роботу, по дорозі молодшу дитину відвів до дитсадка. Старша донька була разом з мамою. Дівчинка просилася залишитися вдома та не йти до школи, а мати навпаки наполягала, щоб та все ж таки пішла до школи. В підсумку - в пориві раптово виниклої люті мати вбила дитину, а потім вивезла та залишила на пустирі. Це страшна трагедія. Попереду ряд експертиз, в тому числі й проведення психіатричної експертизи підозрюваної. Крапку повинен поставити суд".


5142Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Галина13 грудня 2017 12:44
0
Як вбивати власну дитину-то психічно-хвора, а як вивезти мертву дитину і приховати сліди злочину, то відразу ж прийшла до тями??? Навіть смертна кара для такої мами буде занадто легким покаранням.
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: