Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Відділ боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції Кіровоградської області
Дата: 7 грудня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/12/07/politsija-ta-gromadskist-proveli-informatsiino-prosvitnitskii-zahid-ditina-ne-tovar-i-ne-zasib-zarobitku-.htm
суспільство, 7 грудня 2017

Поліція та громадськість провели інформаційно-просвітницький захід «Дитина – не товар і не засіб заробітку!»

Відділ боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції Кіровоградської області


Працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції області спільно з представниками обласної інформаційної служби з актуальних питань жіноцтва влаштували захід для вихователів і практичних психологів дошкільного-навчального закладу, а також для батьків дітей, які його відвідують.


Зустріч відбулася у рамках щорічної акції «16 днів проти насильства».Під час спілкування з учасниками заходу, насамперед, було розглянуто основні елементи поняття «торгівлі людьми», дії зловмисників, мету та способи вчинення подібних кримінальних правопорушень.


Присутні також отримали поради, як подбати про власну безпеку та своїх близьких, щоб не стати жертвою торгівлі людьми, та інформацію, куди звертатися за допомогою у разі необхідності.


Нагадаємо, у листопаді поліцейські взяли участь у семінарі з питань запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми та експлуатації дитячої праці.


  

1974Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: