Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 6 грудня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/12/06/vilshanskii-raion-rjatuvalniki-zaklikajut-gromadjan-vidpovidalno-stavitis-do-vlasnoi-bezpeki.htm
суспільство, 6 грудня 2017

Вільшанський район: рятувальники закликають громадян відповідально ставитись до власної безпеки

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


Фахівці Служби порятунку Кіровоградської області посилюють просвітницькі заходи серед громадян різного віку та соціального статусу на тему: «Правила безпеки у зимовий період».


5 грудня рятувальники Вільшанського району провели роз’яснювальну роботу з мешканцями районного центру, зосередивши їхню увагу на необхідності перевірити власну оселю щодо пожежної безпеки: з’ясувати стан електропроводки, розеток, електричних проводів та побутової техніки і у разі необхідності – відремонтувати або замінити пошкоджені або несправні елементи. Рятувальники радили пильно слідкувати, щоб в подовжувачі електричного струму не було ввімкнено одночасно декілька потужних приладів – холодильник, телевізор, кімнатний обігрівач, наприклад, адже перевантаження мережі цілком ймовірно призведе до замкнення струму та подальшого займання. Крім того, слід упевнитись у безпечній роботі побутових опалювальних систем та приладів, за найменшої підозри щодо несправності котла, печі чи каміна – негайно запросіть спеціаліста для огляду та ремонту.


Разом з тим постійно виникають трагічні випадки через дитячі пустощі з вогнем та куріння дорослих громадян у ліжку, тому рятувальники наголосили і на цій проблемі. Також мешканці смт Вільшанки дізнались, як діяти при виявленні вибухонебезпечних предметів та як уникнути нещасних випадків на водоймах. Щоб люди не забули почуту важливу інформацію, рятувальники роздали їм листівки із правилами поведінки в зимовий період.








          

1807Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: