Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: У ДСНС України у Кіровоградській області
Дата: 4 грудня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/12/04/rjatuvalniki-zasterigajut-gromadjan-vid-neobachnogo-povodzhennja-v-zimovii-period.htm
суспільство, 4 грудня 2017

Рятувальники застерігають громадян від необачного поводження в зимовий період

У ДСНС України у Кіровоградській області


В зимовий період виникає багато нових небезпек, які характерні саме для цього періоду року: підвищується ризик виникнення пожеж внаслідок порушення правил експлуатації побутових опалювальних приладів, печей, використання обігрівальних саморобних приладів. 


Саме з метою попередження виникнення можливих надзвичайних подій увага рятувальників зосереджується на активній просвітницькій роботі серед громадян щодо правил безпечної життєдіяльності.


Так, 1 грудня рятувальниками  Знам’янського, Новоархангельського, Маловисківського та Новомиргородківського районних підрозділів Управління ДСНС в області було проведене відпрацювання даних районних центрів для роз’яснення та застереження мешканців щодо дотримання правил пожежної безпеки. Рятувальники поспілкувались з громадянами про те, як не допустити виникнення екстремальної ситуації, пов’язаної з небезпеками зимового періоду. Головний акцент було зроблено на необхідності дотримання правил пожежної безпеки при використанні опалювальних приладів, обережному пересуванню по слизьких тротуарах, недопущенні експлуатації несправних та саморобних обігрівальних пристроїв.


Дітям було роз’яснено, чому небезпечно гратися з небезпечними предметами та як зберегти своє здоров’я, перебуваючи на вулиці зимою.


Для того, щоб правила безпечної життєдіяльності закарбувались у пам’яті людей, рятувальники роздали мешканцям листівки із застереженнями щодо правил безпеки в зимовий період.


      



1435Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: