Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Руслан Сорока, Голос України
Дата: 20 листопада 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/11/20/tjazhko-i-trivozhno-bulo-pokidati-vagitnu-druzhinu-i-malenkogo-sina.htm
суспільство, 20 листопада 2017

Тяжко і тривожно було покидати вагітну дружину і маленького сина

Руслан Сорока, Голос України


Три роки тому в колектив фермерського господарства Олександра Федоровича Сироти прийшов працювати Дмитро Вінник. До цього він уже кілька років відслужив контрактником в армії -- в інженерних військах. Але вирішив повернутись у рідну Деріївку, що в Онуфріївському районі, до сільської праці. Та за рік військова служба (цього разу вже -- бойова) знову вирвала Дмитра з дому. Він був призваний по мобілізації в зону АТО. Служив у складі 55-го окремого батальйону.


Тяжко і тривожно було покидати вагітну дружину і маленького сина, тож дав собі наказ -- обов'язково повернутись. А коли прийшла звістка, що народився ще один син, життя набуло нового змісту.


Повернувшись із зони АТО, Дмитро змінив кермо військового вантажного автомобіля на кермо зерновоза. Знову працює в ФГ О. Ф. Сироти водієм КамАЗа та ДАФа. А також трудиться й на інших роботах..


"Якщо є потреба, можу попрацювати і на посівній, і на очищенні зерна, і на інших роботах, -- Д. Вінник. -- Керівник нашого колективу Олександр Миколайович Ковальчук із розумінням, порядно ставиться до людей, тож і працювати хочеться... Нам із дружиною Танею допоміг придбати будинок. І тепер ми маємо можливість жити своєю сім'єю окремо. Допомагає і в інших питаннях. Тож спасибі йому"


Мирна професія більше до душі Дмитру. А маючи військовий та бойовий досвід, саме просту сільську роботу він став цінувати нині, як ніколи.

 Голос України


1855Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: