Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 17 листопада 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/11/17/uchnjam-8-9-klasiv-provedeno-zanjattja-z-pravil-dorozhnogo-ruhu.htm
суспільство, 17 листопада 2017

Учням 8-9 класів проведено заняття з Правил дорожнього руху


В школі № 12 м. Кропивницький проведено заняття для дітей з Правил дорожнього руху. Проводив заняття спеціаліст сектору персоналу та зв’язків з громадськістю регіонального сервісного центру МВС в Кіровоградській області Воскобойник Сергій. В ході розмови дітям було роз’яснено як потрібно себе поводити перебуваючи в транспортному засобі та роз’яснено що таке сервіс і які сервіси для людей робить держава. За основу велись діалоги про безпеку на дорозі та поведінку дітей на території школи та за її межами.


Турбота це наші дії . Турбуючись про інших ми турбуємось про себе, саме в цьому і є основа того що ми робимо. Ми хочемо бачити у суспільстві людей які дотримуються правил, вимог передбачених державою, а також людей які цінують суспільні норми. Саме для цього у школах проводяться заняття з вивчень таких правил. Ми повинні проінформувати дітей, навчити їх як потрібно поводити себе у даному суспільстві. Це повинно бути згідно правил прописаних законодавством та тих цінностей які є першочергово важливими для життя. Все розпочинається з маленького, не маючи самого меншого - не отримаєш більшого. Цінності буття ми закладаємо в дітей з самого малечку. Бережімо дітей – адже вони наші і вони нам потрібні. Вони наші дзеркала, що ми в них закладемо з малечку, те вони і втілюватимуть у дорослому віці.



1788Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: