Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: У ДСНС України у Кіровоградській області
Дата: 15 листопада 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/11/15/rjatuvalniki-aktivno-poshirjujut-sered-gromadjan-znannja-schodo-bezpeki-v-pobuti.htm
суспільство, 15 листопада 2017

Рятувальники активно поширюють серед громадян знання щодо безпеки в побуті

У ДСНС України у Кіровоградській області


Практичний досвід щоденного виконання завдань з ліквідації надзвичайних подій чи ситуацій, що виникають в житловому секторі, дозволяє рятувальникам зробити висновки про те, що найпоширенішою причиною пожеж чи інших лих є недотримання громадянами елементарних правил безпеки. При чому під час профілактичних бесід з’ясовується, що переважна більшість співвітчизників знають правила безпеки життєдіяльності та дотримуються їх у щоденному житті. Проте, на жаль, статистика пожеж свідчить про протилежне.


Зважаючи на це, рятувальники Кіровоградської області не припиняють проводити просвітницькі заходи, закликаючи мешканців міст та сіл відповідально ставитись до власного життя, здоров’я та майна.


14 листопада відбулись відпрацювання в селищах міського типу Олександрівка та Петрове Кіровоградської області. Рятувальники місцевих пожежно-рятувальних частин нагадали мешканцям житлових районів правила безпеки в осінньо-зимовий період, що стосуються зокрема пожежної безпеки у побуті, правил користування газовими, електричними та пічними системами опалювання тощо. Крім того, фахівці Служби порятунку попередили громадян про небезпеки, пов’язані із риболовлею та із виявленням вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни.


Закріплювали сказане рятувальники традиційно – роздавали застережні листівки усім, з ким спілкувались.



1769Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: