Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 2 листопада 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/11/02/vihovantsi-ditjachogo-sadka-suputnik-vivchali-pravila-bezpeki-zhittedijalnosti.htm
суспільство, 2 листопада 2017

Вихованці дитячого садка «Супутник» вивчали правила безпеки життєдіяльності


2 листопада вихованці дитячого садка «Супутник» м. Кропивницький разом з фахівцями Управління ДСНС України у Кіровоградській області здійснили цікаву та пізнавальну мандрівку у світ безпеки життєдіяльності, під час якої вони згадали правила поведінки у побуті та закріпили необхідні навички відповідального ставлення до власної безпеки.


Захід «Безпечна мандрівка» розрахований на дітей дошкільного віку та з урахуванням особливостей світосприйняття малечі, тому уся інформація, яку мають засвоїти діти, подана у вигляді гри та конкурсів. Зокрема малеча дізналась, для чого необхідний протигаз та як правильно його одягати, діти розгадували тематичні загадки про вогонь, воду, електричний струм, пожежу, уявляли себе в задимленій кімнаті та намагались «врятувати» іграшки. Рятувальники також пограли з дітьми у рухливі ігри. Не обійшлось під час мандрівки і без таємниць, які так любить дітвора. З чарівної торбинки по черзі з’являлись різні предмети, а малюки повинні були відповісти, безпечно з ними гратись чи ні. 


Крім того, працівники Служби порятунку розповіли малюкам про свою роботу, нагадали телефон, за яким викликають Службу порятунку, і порадили завжди пам’ятати, що уникнути лиха можна, якщо виконувати прості правила безпечної поведінки.


Малеча, в свою чергу, теж підготувала подарунок рятувальникам – запальний народний танок. 


               


1556Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: