Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 2 листопада 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/11/02/meshkantsjam-znam-janskogo-raionu-nagadali-pro-pravila-bezpeki-u-pobuti.htm
суспільство, 2 листопада 2017

Мешканцям Знам’янського району нагадали про правила безпеки у побуті

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


1 листопада фахівці Знам’янського міськрайонного відділу Управління ДСНС в області спільно з працівниками Дмитрівської сільської ради провели широку роз’яснювальну роботу серед мешканців с. Дмитрівка. Учасники рейду відвідали обійстя різних верств населення, зокрема – соціально незахищених громадян. 


Під час розмов з людьми були висвітлені правила поведінки у побуті в осінньо-зимовий період, що характеризується підвищеною пожежною небезпекою у зв’язку з опалювальним сезоном. У цій сільській місцевості переважна частина населення користується пічним опаленням, тому рятувальники акцентували увагу громадян на заходах безпеки при користуванні печами та грубами. Крім того, порадили слідкувати за побутовою електротехнікою, не залишати її ввімкненою без нагляду, не користуватись пошкодженими розетками та штепсельними вилками від приладів та не перевантажувати мережу. Поряд з тим постійної уваги потребують діти, які в силу природної цікавості можуть наробити лиха, досліджуючи пожежонебезпечні предмети.


Також рятувальники нагадали громадянам, що завжди існує ймовірність знайти підозрілий предмет, схожий на боєприпас часів Другої світової війни. Тому варто знати алгоритм дій у такому випадку. Усі ці заходи безпеки стисло викладені у листівках застережного змісту, які рятувальники роздали усім, з ким спілкувались у с. Дмитрівка.


                  



1614Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: