Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Юлія Ярова, менеджер зі зв’язків з громадськістю ГО “Територія успіху”
Дата: 2 листопада 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/11/02/-mala-viska-misto-scho-okriljue-u-maloviskivskii-otg-prezentuvali-brendingovu-strategiju.htm
суспільство, 2 листопада 2017

“Мала Виска – місто, що окрилює”: у Маловисківській ОТГ презентували брендингову стратегію

Юлія Ярова, менеджер зі зв’язків з громадськістю ГО “Територія успіху”




У середу, 1 листопада, у залі Маловисківської міськради пройшла презентація бренду Малої Виски. Два місяці активна група мешканців міста (учнів, студентів, істориків, вихованці журналістського гуртка), а також залучених експертів () працювали над візуальною ідентифікацією і брендинговою стратегією, і сьогодні Ірина Ткаченко, експерт із брендування і куратор ініціативної групи, презентувала напрацювання у вигляді брендбуку.



Наявність авіаційної спадщини, сучасний авіафестиваль, що проходить на території Малої Виски влітку, наштовхнули розробників на тему окриленості. Так Мала Виска стала містом, що окриляє. Крім того, було презентовано візуальний код міста, туристичну карту і профілі міста у соцмережах.



Робота над брендуванням не припиняється і ведеться завдяки участі Маловисківської об’єднаної територіальної громади у проекті ГО “Територія успіху” “Не робіть для нас без нас”. “Брендування – дуже дієвий елемент процесу децентралізації, – зазначає керівник проекту, виконавчий директор ГО “Територія успіху” Інга Дуднік. – У ході роботи із Маловисківською ОТГ в рамках проекту ми були раді допомогти мешканцям Малої Виски у реалізації їхнього задуму зі створення бренду міста. Оскільки він сприятиме їхній самоідентифікації в інформаційному та візуальному просторі, а також підвищенню власної спроможності територіальної громади та інвестиційній привабливості”.



Мешканці Маловисківської ОТГ і учасники ініціативної групи з розробки бренду зокрема, будуть раді відгукам про їхню роботу, які можна залишити тут



Довідка. Проект ГО “Територія успіху” “Не робіть для нас без нас” направлений на активізацію громади, на підвищення спроможності громадських активістів брати участь у процесі прийняття рішень, створення механізмів участі. Реалізовується у Бобринецькій, Маловисківській та Новоукраїнській ОТГ.


Здійснено в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).


     

3810Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: