Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
Дата: 30 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/10/30/golovne-zavdannja-dilnichnogo-ofitsera-politsii-buti-nadiinim-pomichnikom-dlja-gromadi.htm
суспільство, 30 жовтня 2017

Головне завдання дільничного офіцера поліції – бути надійним помічником для громади

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


Про це заявив тимчасово виконуючий обов’язки начальника поліції Кіровоградської області Володимир Куценко на нараді з підбиття підсумків роботи підрозділу, яка відбулася сьогодні, 28 жовтня, у відомстві. У заході також взяли участь начальник управління превентивної діяльності ГУНП в області Олександр Сагаль, його заступник Володимир Кальядт, начальник відділу дільничних офіцерів поліції УПД ГУНП в області Олександр Березовський та начальник сектору контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи УПД ГУНП в області Руслан Журбенко.


«Вважаю за необхідне сьогодні розпочати свій виступ з того, аби довести до кожного з присутніх тут завдання, які сьогодні ставить перед нами керівництво МВС та Національної поліції. Нині поліція превенції розпочинає черговий етап реформування. Він відбуватиметься поступово і його головна мета полягає в тому, аби дільничні офіцери поліції постійно перебували поряд із людьми, які потребують підтримки та допомоги. Без сумніву, у нас збільшаться обсяги роботи. Кожен дільничний офіцер особисто відповідатиме за порядок на ввіреній території, проведення профілактичних заходів. А це стосується таких важливих аспектів як попередження насильства в сім’ї, незаконного обігу зброї, розкриття та недопущення майнових та інших злочинів.


Щоденно, підтримуючи взаємодію з населенням, нам під силу буде якісно виконувати всі ці функції. Те саме стосується питань дисципліни і законності серед особового складу. Дільничний офіцер має бути прикладом для людей, серед яких працює, а в іншому випадку реагування з нашого боку буде цілком принциповим – дисциплінарне стягнення або звільнення. Тому прошу всіх відповідально поставитися до своїх обов’язків і зробити все можливе, аби стати надійним помічником для громади, інтереси якої ми з вами покликані захищати», - зазначив т.в.о. начальника обласного главку Володимир Куценко.


Упродовж наради було розглянуто питання підвищення рівня професійної підготовки дільничних, у тому числі проведення для них додаткових теоретичних і практичних навчань, та забезпечення належних умов для виконання працівниками службових обов’язків.


Також присутні підбили підсумки оперативно-службової діяльності дільничних офіцерів поліції протягом 9 місяців, зокрема щодо розкриття «шерифами» злочинів, виявлення та попередження адміністративних правопорушень, вжиття превентивних заходів і роботи з населенням на територіях обслуговування.


Із початку року безпосередньо працівниками служби розкрито понад 1530 кримінальних правопорушень. Робота у даному напрямку продовжується.


          

2434Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: