Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 26 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/10/26/rjatuvalniki-proveli-u-ditjachomu-sadochku-gru-zmagannja-zapobigti-vrjatuvati-dopomogti-.htm
суспільство, 26 жовтня 2017

Рятувальники провели у дитячому садочку гру-змагання «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


25 жовтня до вихованців ДНЗ «Чебурашка» міста Кропивницького завітали рятувальники, щоб разом вивчити правила безпеки.


Діти радо спілкувались з працівниками Служби порятунку, брали участь у конкурсах, відповідали на запитання, відгадували загадки, приміряли протигази. Особливу увагу привернули естафета, під час якої діти вдавали пожежну команду, яка поспішає на пожежу, та конкурс загадок. Під час однієї з ігор дітям пропонувалося уявити, що у дитячій кімнаті сталася пожежа і потрібно врятувати своїх друзів – іграшки. І діти із закритими очима шукали іграшки та виносили їх із «задимленої» кімнати. Чия команда «врятувала» більшу кількість «друзів» та і здобувала перемогу. 


Неабияке пожвавлення викликали загадки на відповідну тематику, адже правильною відповіддю поділитися хотів кожен, а якщо відповідь була неточною, то діти разом намагалися знайти правильну. Сподобався учасникам і конкурс «Протигаз». Незважаючи на свій малий вік, дітлахи одягали протигази правильно, звичайно, з допомогою рятувальників. Під час гри «Чарівна скринька» вихованці розповідали про безпечні та небезпечні речі, які нас оточують, та як уникнути небезпек у побуті. Хочеться відзначити, що правила безпеки малюки знають добре, бо на всі питання давали повні, вичерпні відповіді і наводили приклади ситуацій, які можуть призвести до біди. 


   



1471Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: