Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 20 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/10/20/rjatuvalniki-pojasnjuvali-meshkantsjam-raionnih-tsentriv-jak-zapobigti-pozhezham-u-pobuti.htm
суспільство, 20 жовтня 2017

Рятувальники пояснювали мешканцям районних центрів, як запобігти пожежам у побуті

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


Осіння пора щедра не лише на врожай, але, на жаль, і на пожежі в житловому секторі, які, здебільшого, виникають через необачність людей та нехтування правилами пожежної безпеки. З огляду на це рятувальники Кіровоградської області продовжують цикл роз’яснювальних заходів щодо небезпек осіннього періоду.


Так, 19 жовтня проведено профілактичні заходи в Олександрійському та Знам’янському районах. Рятувальники в розмовах з громадянами акцентували увагу на головних причинах вогневих випадків у побуті: коротке замикання електромережі та її перевантаження, використання саморобних, старих, несертифікованих обігрівачів, незадовільний стан печей, недоліки в побутових системах опалювання, паління в ліжку, особливо у стані сп’яніння, недостатній контроль за дітьми. Крім того, спалювання бур’янів, сміття на подвір’ї не лише шкодить довкіллю та передбачає адміністративну відповідальність, але й може призвести до загоряння будівель. Фахівці Служби порятунку закликали людей бути відповідальними та берегти своє життя та майно, а на підкріплення своїх слів роздали тематичні листівки.


         



1596Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: