Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Т. Біденко, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Петрівського районного центру зайнятості
Дата: 17 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/10/17/pochati-z-nulja-nikoli-ne-pizno.htm
суспільство, 17 жовтня 2017

Почати з нуля ніколи не пізно

Т. Біденко, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Петрівського районного центру зайнятості


Сьогодні пані Наталія із Петрового справді багата жінка: на родину, на онуків, і на клієнтів. Ще кілька років тому, вона навіть подумати не могла, що буде  професійно займатися приготуванням та реалізацією різноманітних джемів та варення. 


Так сталося, що маючи багаторічний досвід роботи у лісовому господарстві, торгівельній сфері, залишилася без роботи. За допомогою у її пошуку  звернулася до Петрівського районного центру зайнятості. «Послуги, які я отримала в районному центрі зайнятості, а саме, сприяння безробітним у започаткуванні власного бізнесу, змінили все  моє життя. Сьогодні я працюю сама на себе, і в цьому є чимало переваг». 


Ідею чим таким зайнятися - «підкинула» донька Ксенія, фахівці районного центру зайнятості таку ініціативу підтримали і - ось результат: домашнє варення та джеми от «Kuzan Jam». На питання: «Чому взяли таку назву?» – відповідь була чіткою: «Назва вміщує всі компоненти сімейного бізнесу. Створення бренду «Kuzan Jam» – це наш виклик на харчові домішки, консерванти в продуктах харчування».


«Наша сім'я принципово виготовлює домашнє варення, джеми и сиропи тільки із натуральних овочів, фруктів та ягід з нашого саду в селищі Петрове Кіровоградської області», - ділиться секретами господиня. 


Минуло небагато часу, і пані Наталія має щироке коло постійних покупців, які задоволені і якістю товарів, і вишуканістю рецептів приготування, рівнем обслуговування. Сьогодні продукція «Kuzan Jam» користується неабияким попитом як серед місцевих мешканців, так і в багатьох куточках України, експрес-доставка продукції замовнику підприємцем забезпечується в найкоротші терміни. 


«Ця справа настільки нас захопила, що сьогодні нею займається вся моя сім'я. Ми зрозуміли, що наша місія – відродити українські традиції чаювання в сімейному та дружньому колі, з найсмачнішими домашніми смаколиками – варенням!»


Наталія говорить: «Завдяки вчасній, кваліфікованій підтримці фахівців районного центру зайнятості я у своєму, далеко вже не юному, віці знову повернулася до активного трудового життя, сміливо дивлюсь у майбутнє і всім говорю, що почати з нуля ніколи не пізно». 


1848Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: