Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 11 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/10/11/rjatuvalniki-zavitali-v-ditjachii-sadok-z-rozvazhalnoju-programoju.htm
суспільство, 11 жовтня 2017

Рятувальники завітали в дитячий садок з розважальною програмою

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


11 жовтня вихованці дитячого садка «Червона Шапочка» разом з фахівцями Служби порятунку здійснили цікаву та пізнавальну мандрівку у світ безпеки життєдіяльності, під час якої вони згадали правила поведінки у побуті та закріпили необхідні навички відповідального ставлення до власної безпеки.


Захід «Безпечна мандрівка» розрахований на дітей дошкільного віку та з урахуванням особливостей світосприйняття малечі, тому уся інформація, яку мають засвоїти діти, подана у вигляді гри та конкурсів. Зокрема малеча дізналась, для чого необхідний протигаз та як правильно його одягати, діти розгадували тематичні загадки про вогонь, воду, електричний струм, пожежу, уявляли себе в задимленій через пожежу кімнаті та намагались «врятувати» іграшки. Рятувальники також пограли з дітьми у рухливі ігри. Не обійшлось під час мандрівки і без таємниць, які так любить дітвора. З чарівної торбинки по черзі з’являлись різні предмети, а малюки повинні були відповісти, безпечно з ними гратись чи ні. 


Крім того, працівники Служби порятунку розповіли малюкам про свою роботу, нагадали телефон, за яким викликають Службу порятунку, і порадили завжди пам’ятати, що уникнути лиха можна, якщо виконувати прості правила безпечної поведінки.


         



2158Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: