Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка
Дата: 9 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/10/09/anons-masovih-zahodiv-biblioteki-im-shevchenka-9-15-zhovtnja-.htm
суспільство, 9 жовтня 2017

Анонс масових заходів бібліотеки ім. Шевченка (9-15 жовтня)

Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка


Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка підготувала багато цікавих заходів.


Фахівці відділу дитячого та сімейного читання запрошують дошкільнят і учнів 1-4 класів взяти участь у заходах, присвячених Дню Захисника України:


- 9 жовтня - презентація  виставки літератури «Козацька слава ожива»;


- 10 жовтня об 11 годині – майстер-клас «Янгол-охоронець бійцям АТО»;


- 11 жовтня о 14 годині – конкурсно-ігрова мозаїка «Козацькі витівки».


12 жовтня о 14:30 у відділі підліткового читання буде проводитися шоу програма «Козаки не простаки». У нас, ви зможете взяти участь у веселих конкурсах та розвагах, проявити свою спритність, кмітливість та ерудицію. Завітайте на наші козацькі забави та відчуйте себе справжніми козаками.


13 жовтня о  14:30 у відділі комп’ютерних технологій та  забезпечення Інтернет-доступу користувачам відбудеться заняття з циклу «Комп’ютер та Інтернет з нуля» на тему: «Створення буклету в програмі Microsoft Office Publisher».


Кожної неділі з 12 до 15 години запрошуємо завітати  до відділу дитячого та сімейного читання, де в цей час працює бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки  матимуть можливість цікаво і змістовно провести разом свій вільний час: погратися в розвиваючі ігри, почитати книги та журнали. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.


1721Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: