Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: О. Чумаченко, начальник відділу активної підтримки Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості
Дата: 4 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/10/04/viiskovo-patriotichne-vihovannja-molodistane-kredo-iogo-zhittja.htm
суспільство, 4 жовтня 2017

Військово-патріотичне виховання молоді стане кредо його життя

О. Чумаченко, начальник відділу активної підтримки Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості


Після демобілізації з військової служби, плануючи своє мирне життя, Олег, учасник АТО, прагнув займатися справою, що наддасть можливість не лише отримати гідний заробіток, а й сприятиме реалізації власного потенціалу, мрії – бути корисним для людей.


По допомогу в працевлаштуванні чоловік звернувся до Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, де фахівці допомогли самостійно правильно зорієнтуватися, зробити вибір з урахуванням потреб ринку праці – започаткувати власну справу.


Олег обміркував бізнес-ідею, порадився з близькими та відкрив спортивний дозвільний центр «Гаряча точка», діяльність якого спрямовуватиметься на військово-патріотичне виховання молоді, формування здорового способу життя, розвиток фізичної культури, спорту та базуватиметься на національно-історичних традиціях українського народу.


«Бути патріотом – означає любити свою рідну землю, бути відданим Вітчизні, народу. В цьому я впевнений, – розповідає Олег. – Але в умовах реалій, коли багато речей викликають у суспільстві негативне ставлення, виховувати справжніх патріотів дуже складно. І якщо в суспільстві буде панувати нігілізм, нехтування долею рідної країни, це призведе ще гіршого життя. Тож патріотичне виховання молоді залишається пріоритетним, адже молоде покоління – майбутнє країни», – зазначає Олег.


На думку Олега, потрібно вміти зацікавити і навчити молодь, виховати і для подальшого життя закласти в юні чисті душі фундамент доброти, любові, толерантності, чесності, відповідальності та людяності.


За його словами, він не боїться труднощів, впевнений у правильності свого вибору та вірить в успіх своєї справи.



1859Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: