Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: А.Ярошук, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Компаніївського районного центру зайнятості
Дата: 4 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/10/04/timchasova-robota-dae-mozhlivist-znaiti-postiinu.htm
суспільство, 4 жовтня 2017

Тимчасова робота дає можливість знайти постійну

А.Ярошук, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Компаніївського районного центру зайнятості


Залучення безробітних громадян до громадських та інших робіт тимчасового характеру є однією з дієвих форм активної підтримки безробітних,  а також вони підтримують мотивацію та інтерес до праці, забезпечують додатковий дохід до сімейного бюджету, стимулюють пошук постійної роботи.

 

З цією метою Компаніївським районним центром зайнятості за участі фахівців  Компаніївської селищної, Губівської, Софіївської та  Червоновершківської сільських рад проведено міні-ярмарок вакансій. 


Під час заходу шукачі роботи мали змогу отримати інформацію про обсяги запланованих робіт на зазначених територіях, а саме: роботи з благоустрою населених пунктів тощо. У результаті міні-ярмарку вакансій, 8 осіб виявили бажання взяти участь у тимчасових роботах.


Слід зазначити, що для незайнятих громадян – участь у таких роботах сприяє, насамперед, збереженню їх мотивації до праці та стимулює до пошуку більш продуктивного виду діяльності. А ще це реальний шанс знайти постійну роботу, адже роботодавці у період тимчасової роботи безробітних мають можливість оцінити їх професійні здібності та особистісні якості й врахувати це при підборі кандидатів на постійну роботу.


Загалом, із 609 безробітних, які упродовж січня-вересня перебували на обліку у районному центрі зайнятості, 146 взяли участь у громадських та інших робіт тимчасового характеру. Із них понад 50 отримали постійну роботу.



2588Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: