Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 4 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/10/04/jak-vberegtis-vid-pozhezh-diznalis-vid-rjatuvalnikiv-meshkantsi-raionnih-tsentriv.htm
суспільство, 4 жовтня 2017

Як вберегтись від пожеж, дізнались від рятувальників мешканці районних центрів

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


Наразі у Кіровоградській області тривають профілактичні заходи, спрямовані на попередження пожеж у побуті, в екосистемі, загибелі людей на воді та просвітницька робота щодо правил поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни.


4 жовтня рятувальники Маловисківського району відпрацювали житловий сектор та місця відпочинку біля водойм. Головні тези, які доносять рятувальники до свідомості людей: не нехтувати простими, але життєво важливими заходами безпеки повсякчас – як вдома, так і на робочому місці або під час відпочинку. Не завадить зайвий раз упевнитись у справності побутових електричних мереж та приладів, перевірити, чи сірники та легкозаймисті речовини надійно сховані від дітей, не палити сміття, пожнивні залишки та суху рослинність, не палити в ліжку. Якщо дотримуватись цих правил, то у більшості випадків пожежа у домі не виникне.


Крім пожеж, восени існує небезпека нещасних випадків на воді, які найчастіше стаються через нерозважливу поведінку громадян під час риболовлі. Рятувальники закликали людей, яких зустрічали біля водойм, бути обережними та берегти своє життя. 


Разом з тим досить ймовірною є ситуація, що під час прогулянки чи городніх робіт людина може виявить предмети, схожі на боєприпаси часів Другої світової війни. Тому варто знати кожному, як правильно вчинити у такому випадку. Щоб правила були завжди перед очима, рятувальники роздали листівки застережного змісту. 


               



1274Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: