Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Кіровоградський обласний центр зайнятості
Дата: 4 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/10/04/hochesh-stati-muljarem-zvertaisja-do-tsentriv-zainjatosti.htm
суспільство, 4 жовтня 2017

Хочеш стати мулярем – звертайся до центрів зайнятості

Кіровоградський обласний центр зайнятості


Мабуть, небагато знайдеться на Землі професій, що сягають у таку давнину, як професія муляра. Вона – найдавніша серед людських занять і з усіх будівельних професій.


Багато хто вважає професію муляра вузькою. Адже по суті в його обов'язки входить тільки зведення стін і нічого більше. Але це лише на перший погляд. Якщо уважно придивитися до муляра, можна переконатися в тому, що його діяльність досить різноманітна. Кожен будівельний об'єкт не схожий на інший і вимагає від спеціаліста різних навичок. Муляр робить кладку несучих стін, фундаменту арок, зводів, колон, бере участь в установці віконних і дверних коробок. Потреба у робітниках цієї професії постійна і має тенденцію до зростання. У більшості регіонів України муляр без особливих ускладнень знаходить роботу в будівельних організаціях, на підприємствах та в установах різних форм власності, наприклад домобудівних комбінатах, ремонтних і житлових управліннях тощо. Таким чином, професія муляра має сталий попит на ринку праці.


Тож кого зацікавила зазначена професія, служба зайнятості має можливість навчити на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості шляхом організації професійного навчання. Нaвчaння  рoзпoчинається  з 18 жовтня  поточного року. Курc нaвчaння тривaтиме 4,6 мicяця.


Крім того, у жовтні місяці на базі Рівненського ЦПТО розпочинається навчання за професіями виробник художніх виробів з лози, продавець непродовольчих товарів, кравець, кухар, водій автотранспортних засобів (категорія «В»), муляр, візажист та ін.


Уci охочі змiнити прoфеciю мaють можливість звернутиcя дo Кiрoвoгрaдcькoгo oблacнoгo центру зaйнятocтi, що знаходиться  зa aдреcoю: м. Крoпивницький, вул. Л. Куценкa, 10.

 


1714Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: