Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Г.Карбівнича, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Новоукраїнського районного центру зайнятості
Дата: 13 вересня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/09/13/z-viiskovih-u-pidpriemtsi.htm
суспільство, 13 вересня 2017

З військових - у підприємці

Г.Карбівнича, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Новоукраїнського районного центру зайнятості


Для вчорашніх військовослужбовців, учасників АТО, які повертаються до мирного життя, питання працевлаштування – одне з першочергових. Тим, кому не вдалося вирішити його самотужки, допомагає служба зайнятості, надаючи їм широкий спектр соціальних послуг. Іншими словами, враховуючи професійний досвід, індивідуальні здібності та інтереси цих клієнтів, ретельно відпрацьовуються всі можливі підходи до вирішення питання їхнього працевлаштування. 


Зокрема, в ситуації, що склалася на ринку праці, служба зайнятості активно допомагає охочим безробітним з числа демобілізованих військовослужбовців, учасників АТО в започаткуванні власного бізнесу, що, у свою чергу, якнайшвидше сприяє їхній трудовій адаптації, надає їм можливості забезпечувати свої родини, займатися улюбленою справою. 


З цією метою реалізується комплекс заходів щодо надання безробітним у цьому плані організаційної, правової та фінансової підтримки, спрямованих на досягнення позитивних результатів.

   

Так, Олександр Анатолійович, повернувшись до рідного дому після військової служби із зони проведення АТО, стикнувся з проблемою працевлаштування, вирішити яку самостійно не вдалося, тож по допомогу в пошуку роботи звернувся до Новоукраїнського районного центру зайнятості. Нажаль, підходящої роботи не було, тож пан Олександр прийняв рішення створити для себе робоче місце шляхом започаткування власного бізнесу.


Відвідавши відповідні семінари та отримавши одноразову грошову допомогу по безробіттю для започаткування власної справи, чоловік успішно впроваджує підприємницьку діяльність у торгівлі.


Сьогодні пан Олександр має стабільний дохід і планує в подальшому розвивати свій бізнес. Він впевнений, що докладаючи максимум зусиль для реалізації справи, результат не змусить себе довго чекати.



2288Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: