Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 11 вересня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/09/11/raikovich-z-jarinichem-vidkrili-vidremontovanu-ambulatoriju-zagalnoi-praktiki-simeinoi-meditsini-foto-.htm
суспільство, 11 вересня 2017

Райкович з Яринічем відкрили відремонтовану амбулаторію загальної практики сімейної медицини (ФОТО)


Согодні в Кропивницькому урочисто відкрили повністю відремонтоване приміщення Амбулаторії загальної практики сімейної медицини №4, що розташоване по вулиці Жадова. 


За кошти міського бюджету було не лише відремонтовано саме приміщення амбулаторії, а й закуплені нові меблі та медичне устаткування, що необхідне на первинному рівні, зокрема, сухожари, холодильники та кардіографи.  


Як зазначили самі лікарі, на первинному рівні не потрібне високовартісне обладнання. Для цього є другий і третинний рівень, а їх функція – профілактика. Тож, наразі вони мають можливість працювати в прекрасних умовах.


Під час відкриття амбулаторії народний депутат Костянтин Яриніч зазначив: «Дуже приємно бачити, що медики працюватимуть в таких умовах, а пацієнти почуватимуться комфортно. Дякую за вашу роботу. Від вас сьогодні залежить дуже багато. Нині ми реформуємо медицину. Дехто ще не розуміє, чого нам варто очікувати, але я переконаний, що з часом ми з усім розберемося. Немає іншої області, яка б так багато робила для реформування медицини, як Кіровоградщина. Я впевнений, що така увага міської влади до здоров’я нашого населення дасть позитивний результат. Звісно, не стіни дбають про здоров’я пацієнтів, а ваші руки, ваші серця, зо що я вам і вдячний. Бажаю щоб ваші вміння у цих стінах збільшилися в рази. Ми показуємо приклад всій Україні, як потрібно рухатися вперед». 


             


2724Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: