Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Вікторія Талашкевич, фото - Олена Карпенко
Дата: 30 серпня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/08/30/tsinuimo-riznomanitnist-mizhregionalna-shkola-proishla-u-kropivnitskomu.htm
суспільство, 30 серпня 2017

Цінуймо Різноманітність: Міжрегіональна Школа пройшла у Кропивницькому

Вікторія Талашкевич, фото - Олена Карпенко

Чотири дні поспіль - 24-27 серпня, - у місті Кропивницький тривала Міжрегіональна Школа «Цінуймо Різноманітність!», що пройшла у рамках проекту «Радіо Марафон Розмаїття», який втілює громадська організація «Прес-клуб реформ» за підтримки Чорноморського Фонду Регіонального Співробітництва на кошти German Marshall Fund.

Участь у школі взяли понад два з половиною десятки лідерів із числа внутрішньо переміщених осіб із Житомирської, Херсонської та Кіровоградської областей. Під час Школи мова йшла про налагодження мирного діалогу та адвокасі, про міжкультурну взаємодію та права людини, як важливу частина досягнення миру. Тренерами під час Школи стали експертки Угорської Асоціації "Egyesek Youth Association" – Марія Калашник та Вікторія Йожа.

Проект «Радіо Марафон Розмаїття», присвячений недискримінації такої уразливої групи у сучасному українському суспільстві, як внутрішньо переміщені особи. Проект має на меті підняти національні та місцеві дискурси щодо запобігання конфліктам між вимушеними біженцями та приймаючою громадою.

3411Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: