Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 19 серпня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/08/19/fahivtsi-sluzhbi-porjatunku-posilili-profilaktichni-zahodi-schodo-nedopuschennja-pozhezh.htm
суспільство, 19 серпня 2017

Фахівці Служби порятунку посилили профілактичні заходи щодо недопущення пожеж

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


З метою запобігання пожежам та іншим надзвичайним подіям, для всебічного інформування населення щодо правил поведінки у літній період 17-18 серпня широку роз’яснювальну роботу провели рятувальники Новгородківського та Олександрійського районів.


Зокрема інспекторським складом Новгородківського райвідділу було організовано бесіди на тему: «Дотримання правил пожежної безпеки у літній період»в трудових колективах Митрофанівської, Новомиколаївської, Тарасівської сільських рад, місцевих підприємств та організацій. Крім того, рятувальники Новгородківського району провели «дискусійний майданчик» з громадою Митрофанівської сільської ради.


Фахівці Служби порятунку Олександрійського району провели роз’яснювальну роботу серед мешканців сіл Михайлівка, Недогарки, Олександрівка, Попельнасте та Пролетарка.


Під час цих зустрічей рятувальники розповідали про статистику пожеж, надавали практичні поради щодо того, як не допустити вогонь у своє обійстя та не знищити лісові насадження, що робити при виявленні вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни, яких правил слід дотримуватись під час відпочинку на природі, біля водойм. Особливу увагу вогнеборці радили звернути на безпеку дітей, які під час канікул переважно залишаються без контролю з боку дорослих та можуть потрапити у халепу.


Для кращого закріплення важливої інформації рятувальники роздали громадянам застережні листівки з правилами поведінки влітку.


          


2385Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: