Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 12 серпня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/08/12/rjatuvalniki-provodjat-roz-jasnjuvalnu-robotu-schodo-poperedzhennja-neschasnih-vipadkiv-na-vodi.htm
суспільство, 12 серпня 2017

Рятувальники проводять роз’яснювальну роботу щодо попередження нещасних випадків на воді

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


Від неймовірної спеки, особливо такої, як встановилась на території області останнім часом, найкраще рятує річкова прохолода. Біля водойм справжній аншлаг. На жаль, відпочинок біля води приносить не лише радість, а й може закінчитись трагедією. Особливо для тих, хто не знає або легковажно порушує правила безпеки. Для того, щоб нещасних випадків на водоймах було якомога менше, рятувальники проводять роз’яснювальну роботу серед населення у кожному районі нашої області. 


11 серпня профілактичні відпрацювання проводились працівниками Управління ДСНС в області та Олександрійського міськрайонного відділу на міському пляжі Олександрії. Рятувальники нагадали відпочивальникам, що головною умовою безпечного відпочинку на воді є дотримання правил: ні в якому разі не поєднувати купання з вживанням алкогольних напоїв, засмагати до 11-ї та після 16-ї години, не допускати перегріву, не пірнати зі скелястих берегів, технічних споруд, у місцях з невідомими глибиною і дном, не купатись у місцях зі швидкою течією, у ставках, що утворились на місці колишніх кар’єрів, і, головне – не допускати купання малолітніх дітей без нагляду дорослих. Усім співрозмовникам працівники Служби порятунку вручили також листівки із застереженнями та правилами безпечного відпочинку на воді.


Тож, шановні громадяни, пам’ятайте: дотримання простих правил забезпечить вам радісний, а головне – безпечний відпочинок.


         



2164Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: