Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: У ДСНС України у Кіровоградській області
Дата: 12 серпня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/08/12/rjatuvalniki-proveli-roz-jasnjuvalnu-robotu-sered-meshkantsiv-oleksandriiskogo-raionu.htm
суспільство, 12 серпня 2017

Рятувальники провели роз’яснювальну роботу серед мешканців Олександрійського району

У ДСНС України у Кіровоградській області


11 серпня фахівці Управління ДСНС в області провели роз’яснювальну роботу серед мешканців селища Приютівка та Звинигородка та організували «дискусійний майданчик» для громад цих населених пунктів Олександрійського району.


Головним питанням, яке обговорювали рятувальники із громадянами – як вберегти життя, здоров’я, майно і навколишнє середовище від пожеж та інших надзвичайних подій.


Так, мешканці Олександрійського району дізнались про статистику пожеж, головні причини загорянь у побуті, на території приватних домоволодінь, у екосистемах, під час польових та городніх робіт. Рятувальники детально розповідали, які заходи безпеки необхідно вжити кожному, щоб пожежі не спричинили горе: перевіряти справність побутових електросистем, вимикати побутові електроприлади із розеток перед виходом з дому, слідкувати за дітьми, не розводити багаття на подвір’я, в лісі, в полі. Окремо було висловлено попередження про небезпеку легковажної поведінки на водоймах, а також щодо правильних дій при виявленні вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни.


Усі, з ким спілкувались фахівці Служби порятунку, отримали застережні листівки із правилами безпечної життєдіяльності влітку.


        &tf6    



1977Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: