Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: В.Крамаренко, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Онуфріївського районного центру зайнятості
Дата: 11 серпня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/08/11/atoshnik-z-kirovogradschini-zapochatkuvav-vlasnu-spravu-reguljuvannja-palivnoi-aparaturi-dizelnih-dviguniv.htm
суспільство, 11 серпня 2017

Атошник з Кіровоградщини започаткував власну справу: регулювання паливної апаратури дизельних двигунів

В.Крамаренко, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Онуфріївського районного центру зайнятості


Пану Віталію після військової служби за контрактом у Збройних Силах України самостійно знайти роботу не вдалося, тож по допомогу в працевлаштуванні він звернувся до Онуфріївського районного центру зайнятості. 


Дізнавшись про можливість за сприяння служби зайнятості започаткувати власну справу, та маючи певний досвід роботи, Віталій вирішив надавати послуги з технічного обслуговування й ремонту автотранспортних засобів.

    

За направленням центру зайнятості чоловік пройшов навчання на цільових курсах підвищення кваліфікації за напрямком «Регулювання паливної апаратури дизельних двигунів», успішно захистив бізнес-план та розпочав підприємницьку діяльність.


Сьогодні у Віталія вистачає роботи: по послуги з ремонту автотранспортних засобів звертаються не лише мешканці Онуфріївщини, а й сусідніх районів.


«Маючи за плечима немалий досвід роботи слюсарем із складання металевих конструкцій, прагнув продовжити трудову діяльність. За сприяння центру зайнятості я все ж таки знайшов «справу до душі», – розповідає чоловік.



2435Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: