Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: А.Раєнко,заступник директора-начальник відділу надання соціальних послуг Устинівського районного центру зайнятості
Дата: 10 серпня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/08/10/vid-gromadskih-robit-do-postiinoi-zainjatosti-odin-krok.htm
суспільство, 10 серпня 2017

Від громадських робіт до постійної зайнятості - один крок

А.Раєнко,заступник директора-начальник відділу надання соціальних послуг Устинівського районного центру зайнятості


З метою оперативного підбору необхідних працівників для виконання громадських та тимчасових робіт на території Димитрівської, Брусівської та Олександрівської сільських рад,Устинівським районним центром зайнятості проведено міні-ярмарок вакансій.


Під час заходу шукачі роботи мали змогу отримати інформацію про обсяги запланованих робіт на зазначених територіях, це, зокрема, роботи з благоустрою населених пунктів.У результаті міні-ярмарку вакансій   5 осіб виявили бажання взяти участь у зазначених роботах.


Слід зазначити, що громадські та інші роботи тимчасового характеру спрямовані не лише на забезпечення тимчасової зайнятості населення, вони мають ще й суспільну користь, оскільки виконання цих робіт вирішує проблеми певної територіальної громади та сприяє її соціальному розвитку.


Це один із заходів активної підтримки безробітних, що покликаний полегшити й прискорити адаптацію безробітних до систематичного робочого процесу, надати можливість виявити свої професійні якості, підвищити імовірність знайти постійну роботу. 


Загалом з початку року до громадських та інших робіт тимчасового характеру залучено 189 осіб, з них 48 отримали постійне місце роботи.



2559Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: