Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: А. Ярошук, провідний фахівець з питань зайнятості Компаніївського районного центру зайнятості
Дата: 9 серпня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/08/09/sluzhba-zainjatosti-dopomogla-znaiti-robotu-do-dushi.htm
суспільство, 9 серпня 2017

Служба зайнятості допомогла знайти роботу до душі

А. Ярошук, провідний фахівець з питань зайнятості Компаніївського районного центру зайнятості


Повірити у себе часто допомагає приклад інших – тих, які теж колись не мали роботи, але повірили у власні сили. 

 

Тож сьогодні, демобілізований учасник АТО Руслан працює водієм автотранспортних засобів у ФОП Виставний Р.М.


А сталося все так.


Після демобілізації намагався самостійно вирішити питання власної зайнятості, але підходящої роботи знайти йому так і не вдалося. З цією метою він звернувся до Компаніївського районного центру зайнятості. Перебуваючи на обліку як безробітний, чоловік всіляко сприяв прискоренню власного працевлаштування – відвідував відповідні інформаційні  семінари, тренінги, ярмарки вакансій, інші заходи.


Заручившись допомогою фахівців районного центру зайнятості розробив план пошуку роботи, у якому виклав стратегію подальших дій. Фахівці районного центру зайнятості запропонували Руслан роботу у ФОП Виставний Р.М.


Руслан у районному центрі зайнятості пройшов профвідбір на замовлення роботодавця, під час якого виявив такі професійні якості, як точність і координація рухів та уважність на високому рівні. Після співбесіди з роботодавцем чоловік успішно пройшов стажування у роботодавця на робочому місці та отримав направлення на працевлаштування.


А головне, що Руслан цілеспрямовано рухається до своєї мети. Він вдячний працівникам районного центру зайнятості за підтримку та сьогодні має можливість своєю працею приносити користь іншим людям. На даний час із задоволенням  виконує свою роботу.



2182Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: