Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 8 серпня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/08/08/rjatuvalniki-poperedzhajut-gromadjan-pro-naslidki-neoberezhnoi-povedinki-na-vodi.htm
суспільство, 8 серпня 2017

Рятувальники попереджають громадян про наслідки необережної поведінки на воді

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


Про власну безпеку більшість людей замислюється, коли ненароком стає свідком нещасного випадку. Щоб попередити трагедії на воді співробітниками Служби порятунку Кіровоградщини систематично проводиться роз’яснювальна робота серед населення.


8 серпня працівники районних підрозділів У ДСНС в області поспілкувались з відпочивальниками в улюблених місцях відпочинку мешканців Долинського, Новомиргородського та Петрівського районів. Рятувальники нагадали громадянам правила безпеки на воді, правила надання домедичної допомоги потопаючому та розповіли про способи порятунку на воді. Серед відпочивальників, з якими вдалося поспілкуватися, не знайшлося жодного, хто б нехтував безпекою. Усі знають, скільки часу і коли можна перебувати у воді, що не можна далеко запливати та допускати ігор з притопленням, захватом чи штовханням тих, хто купається поруч. Рятувальники наголосили, що однією з основних небезпек, що призводять до трагічних наслідків, є купання в нетверезому стані, а тому не варто намагатися довести друзям чи знайомим свою майстерність, оскільки необдуманий вчинок може коштувати занадто дорого.


Особливу увагу учасники відпрацювання приділили дітям, яких на ставках і річках літньої пори дуже багато. Підлітки не приховували, що не завжди кажуть батькам, коли йдуть до річки. А ще зауважили, що знають, як поводитись безпечно. Дітей, які прийшли з дорослими, фахівці рятувальної справи теж застерегли від необачної поведінки. 


Також рятувальники роздали співрозмовникам листівки з правилами, покликаними навчити берегти власне життя, навіть під час відпочинку. 


Шановні громадяни! Пам'ятайте, що вода приховує у собі небезпеку: зробіть усе можливе для того, щоб не допустити трагедії!


       


2556Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: