Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 7 серпня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/08/07/v-kompaniivskomu-raioni-fahivtsi-sluzhbi-porjatunku-zaklikajut-gromadjan-buti-pilnimi.htm
суспільство, 7 серпня 2017

В Компаніївському районі фахівці Служби порятунку закликають громадян бути пильними

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


Фахівці Служби порятунку Кіровоградської області посилили профілактичні заходи щодо недопущення пожеж та інших надзвичайних подій серед громадян. 


Так, 5 та 7 серпня широку роз’яснювальну роботу провели рятувальники Компаніївського районного сектора Управління ДСНС в області. Зокрема вони організували бесіди із громадами в Коротяцькій, Лозуватській, Першотравневій, Полтавській, Червонослобідській сільських радах на тему: «Дотримання правил пожежної безпеки у літній період». Крім того, фахівці Служби порятунку Компаніївського району зібрали селян сіл Водяне, Губівка та Голубієвичі на «дискусійні майданчики» щодо дотримання правил пожежної безпеки у житловому секторі, лісових масивах, заборони випалювання сухої рослинності протягом літнього періоду.


Під час цих зустрічей рятувальники розповідали про статистику пожеж, надавали практичні поради щодо того, як не допустити вогонь у своє обійстя та не знищити лісові насадження, що робити при виявленні вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни, яких правил слід дотримуватись під час відпочинку на природі, біля водойм. Особливу увагу вогнеборці радили звернути на дітей, які під час канікул переважно залишаються без контролю з боку дорослих та можуть потрапити у халепу. 


Для кращого закріплення важливої інформації рятувальники роздали громадянам застережні листівки з правилами поведінки влітку.


         



2346Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: