Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 5 серпня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/08/05/v-novoukrainskomu-raioni-rjatuvalniki-piklujutsja-pro-bezpeku-ljudei-na-vodoimah.htm
суспільство, 5 серпня 2017

В Новоукраїнському районі рятувальники піклуються про безпеку людей на водоймах

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


Літній відпочинок неможливо уявити без прохолоди водойм, де можна вдосталь купатись та засмагати. Для профілактики загибелі та травмування людей під час активного відпочинку фахівці Управління ДСНС в області проводять роз’яснювальні бесіди. Одна з яких відбулася 4 серпня біля мальовничого ставка с. Новогригорівка Новоукраїнського району. 


Дорослому населенню рятувальники навели статистику загибелі людей на водоймах області та розповіли про основні причини таких випадків. Серед них не останнє місце займає купання в стані алкогольного сп’яніння. Нетверезий стан притуплює почуття небезпеки і тому людина проявляє надмірний потяг до «подвигів». До інших причин належить купання в незнайомих місцях, у місцях зі швидкою течією, стрибки з дамб, скелястих берегів, «тарзанок», що теж можуть призвести до трагічних наслідків. Потрібно пам’ятати про це та дотримуватись правил безпечної життєдіяльності. Дітей рятувальники застерегли від купання без нагляду дорослих та радили не пустувати у воді, щоб не допустити біди.


На завершення розмови відпочиваючим були роздані застережні листівки. Поки не закінчиться купальний сезон, рятувальники постійно проводять такі бесіди на території всієї Кіровоградщини. 


Шановні громадяни! Служба порятунку «101» нагадує вам, що ваша власна безпека залежить, у першу чергу, від вас! Відпочивайте безпечно!


     



2584Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: