Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 4 серпня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/08/04/v-novoukrainskomu-raioni-rjatuvalniki-rozpovili-jak-vberegti-zhittja-zdorov-ja-maino-i-navkolishne-seredovische-vid-pozhezh.htm
суспільство, 4 серпня 2017

В Новоукраїнському районі рятувальники розповіли, як вберегти життя, здоров’я, майно і навколишнє середовище від пожеж

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


4 серпня фахівці Управління ДСНС в області провели роз’яснювальну роботу серед мешканців м. Новоукраїнки та зустрілись із громадою села Новогригорівки Новоукраїнського району.


Головним питанням, яке обговорювали рятувальники із громадянами – як вберегти життя, здоров’я, майно і навколишнє середовище від пожеж та інших надзвичайних подій.


Так, мешканці району дізнались про статистику пожеж, головні причини загорянь у побуті, на території приватних домоволодінь, у екосистемах, під час польових та городніх робіт. Рятувальники детально розповідали, які заходи безпеки необхідно вжити кожному, щоб пожежі не спричинили горе: перевіряти справність побутових електросистем, вимикати побутові електроприлади із розеток перед виходом з дому, слідкувати за дітьми, не розводити багаття на подвір’я, в лісі, в полі. Окремо було висловлено попередження про небезпеку легковажної поведінки на водоймах, а також щодо правильних дій при виявленні вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни.


Усі, з ким спілкувались фахівці Служби порятунку, отримали застережні листівки із правилами безпечної життєдіяльності влітку.


       


2708Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: