Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 4 серпня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/08/04/u-kirovogradskii-oblasti-trivajut-zustrichi-rjatuvalnikiv-iz-trudovimi-kolektivami.htm
суспільство, 4 серпня 2017

У Кіровоградській області тривають зустрічі рятувальників із трудовими колективами

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


З метою всебічного інформування громадян щодо правил пожежної безпеки у літній пожежонебезпечний період рятувальники Кіровоградської області постійно проводять зустрічі із трудовими колективами підприємств, установ та організацій.


Фахівці Служби порятунку поширюють серед представників різних професій знання щодо правил пожежної безпеки у побуті, під час сезонних польових та городніх робіт, при виконанні своїх обов’язків на робочому місці, під час відпочинку у лісі тощо. Крім того, рятувальники застерігають громадян від необачної поведінки на водоймах та вчать, як діяти при виявленні вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни.


Так, 4 липня така робота була проведена з трудовими колективами приватних та державних підприємств, установ, фермерських господарств і акціонерних товариств у Гайворонському, Добровеличківському та Новгородківському районах. Крім усної інформації про правила безпеки життєдіяльності влітку, представники трудових колективів отримали тематичні листівки.


       



2533Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: