Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: ГУ ДФС у Кіровоградській області
Дата: 20 липня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/07/20/na-kirovogradschini-viluchili-ponad-4-5-tisjachi-litriv-nezakonnogo-vigotovlenogo-spirtu-.htm
суспільство, 20 липня 2017

На Кіровоградщині вилучили понад 4,5 тисячі літрів незаконно виготовленого спирту

ГУ ДФС у Кіровоградській області


У Кіровоградській області співробітники податкової міліції спільно з Національною поліцією та Прокуратурою Кіровоградської області вилучили понад 4,5 тисячі літрів незаконного виготовленого спирту.


Під час проведення комплексу широкомасштабних організаційно – практичних заходів у рамках операції „Акциз – 2017” оперативними співробітниками фіскальної служби Кіровоградської області було встановлено, що через територію області здійснюється транспортування незаконно виготовленого етилового спирту. На автодорозі Знам'янка - Луганськ - Ізварине був зупинений автомобіль „Mercedes-Benz-Sprinter” під керуванням громадянина України. В ході проведених заходів в автомобілі виявлено понад 4,5 тисячі літрів спирту, розлитого по пластиковим бочкам, який перевозився для подальшої реалізації. Загальна вартість вилученого становить понад 1 мільйон гривень.


В даний час відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 204 КК України  (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).


У ході проведення слідчих дій заплановано встановити постачальників та покупців „лівого” спирту. 


   



2359Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: