Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: У ДСНС України у Кіровоградській області
Дата: 19 червня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/06/19/pratsivniki-dsns-nagadali-kropivnichanam-pro-pravila-bezpeki-u-pobuti.htm
суспільство, 19 червня 2017

Працівники ДСНС нагадали кропивничанам про правила безпеки у побуті

У ДСНС України у Кіровоградській області


Загальновідома істина, якої дотримуються рятувальники Кіровоградщини – пожежу краще попередити, ніж загасити. Саме з цією метою напередодні вихідних,  16 червня, фахівці рятувальної справи поспілкувались з мешканцями мікрорайону Олексіївка, що в обласному центрі.


Співрозмовникам рятувальники розповідали основні правила пожежної безпеки у побуті, а саме: не перевантажувати електричні мережі, утриматись від паління сухої рослинності на території приватних домоволодінь, не кидати незагашених недопалків, неодмінно слідкувати за станом електричної проводки та у разі необхідності викликати спеціалістів для її ремонту.


Дітлахам, яких зустріли рятувальники, було проведено бесіди стосовно правил поведінки під час літніх канікул та підкреслено необхідність суворого дотримання правил під час відпочинку на водних об’єктах.


Окремої уваги потребувала тема безпечної поведінки у разів виявлення вибухонебезпечних предметів. Адже у цьому мікрорайоні переважно розташовані приватні домогосподарства і майже біля кожного є невеличка ділянка для вирощування городини. Як відомо, саме під час оброблення таких ділянок і знаходять застарілі боєприпаси часів Другої світової війни.


В цілому люди з цікавістю сприймали інформацію, а для закріплення набутих знань усім співрозмовникам було роздано інформаційні листівки з відповідними правилами.


          



1836Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: