Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
Дата: 19 червня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/06/19/politseiski-privitali-likariv-z-profesiinim-svjatom.htm
суспільство, 19 червня 2017

Поліцейські привітали лікарів з професійним святом

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


Сьогодні у Державній установі «Територіальному медичному об’єднанні МВС України по Кіровоградській області» відбулася зустріч діючих працівників та ветеранів служби з тимчасово виконуючим обов’язки керівника Нацполіції області Андрієм Бензаром і головою профспілкової організації Валерієм Шевчуком.


Гості привітали співробітників закладу із Днем медичного працівника, подякували за професійні вміння, відповідальне ставлення до своєї роботи, чуйність і розуміння чужих проблем та готовність у будь-який момент прийти на допомогу.


«Бажаю вам і вашим рідним благополуччя, оптимізму, добра та найголовнішого – того, про що ви завжди піклуєтеся і даруєте людям – міцного здоров'я! Також висловлюю окрему вдячність ветеранам медичної служби за багаторічну працю і вірність улюбленій справі», - зокрема зазначив Андрій Валерійович.


Із нагоди свята працівники відомчого лікувального закладута їх старші колеги, які вже перебувають на заслуженому відпочинку, отримали Подяки від керівництва ГУНП в області та установи, і заохочення від Профспілки.


          



1779Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: