Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 15 червня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/06/15/potap-stvorit-novii-gimn-kropivnitskii-zirtsi-.htm
суспільство, 15 червня 2017

Потап створить новий гімн кропивницькій «Зірці»


Футбольний клуб «Зірка» активно готується до старту нового чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги. Нещодавно клуб розпочав програму з оновлення всього бренду, і одним з основних «зіркових» атрибутів в новому сезоні буде офіційний гімн.


Створенням незвичної музичної роботи займається відомий шоумен, автор пісень і виконавець Потап (Олексій Потапенко) спільно з чоловічим гуртом MOZGI. В минулому сезоні музикант прийняв найактивнішу участь в написанні гімну Прем’єр-ліги, який звучить перед початком кожного матчу ліги. Саме він став амбасадором УПЛ, коли «Зірка» повернулася до еліти кращих команд країни, а також проводив жеребкування календаря Прем’єр-ліги.


До речі, перші пісні, присвячені тоді ще кіровоградській «Зірці», з’явилися 1994 року: вболівальникам було представлено цикл авторських пісень на футбольну тематику у виконанні відомого кіровоградського барда Сергія Сривкова. «Зелений газон», «Зирка, Зирка вперёд», «Зірка, ти з нами», «Любимая команда», «Зирка, не робей» – ці композиції стали візитівкою кіровоградського стадіону. Декілька років тому з’явилися ще дві пісні: «Звезда» у виконанні Андрія Шульги та Гімн-реквієм «Зірки», автором тексту якого був місцевий спортивний журналіст, колишній прес-аташе клубу Микола Ковальов.


Яким стане новий гімн і як буде виглядати улюблений футбольний клуб після ребрендингу вболівальники зможуть оцінити вже в новому сезоні.


2553Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: