Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Т.Біденко, провідний фахівець з питань зайнятості Петрівського районного центру зайнятості
Дата: 15 червня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/06/15/dnjami-v-prishkilnii-tabir-fantazija-zavitali-rjatuvalniki.htm
суспільство, 15 червня 2017

Днями в пришкільний табір «Фантазія» завітали рятувальники

Т.Біденко, провідний фахівець з питань зайнятості Петрівського районного центру зайнятості


Днями у пришкільному таборі «Фантазія» комунального закладу «Петрівське навчально-виховне об'єднання «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія» зустрічали гостей. Це - працівники 32-Державної пожежно-рятувальної частини УДСНС України в області, які ознайомили вихованців табору із особливостями роботи рятувальників, продемонстрували технічні можливості аварійно-рятувального автомобіля. 


У свою чергу, фахівці Петрівського районного центру зайнятості ознайомили вихованців табору з історією пожежної справи, а за допомогою тематичної вікторини визначили найуважніших слухачів. 


Далі відбулися конкурси: хто швидше одягне спецодяг, спорядження та протигаз. Крім того, фантазійці ще й попрактикувалися: полили травичку на спортивній площадці із пожежного «рукава». Особливо приємним було те, що у команді рятувальників – двоє випускників закладу: Тюпін Сергій та Софіянчук Іван. Загалом діти отримали максимум інформації та море задоволення. Такі зустрічі допомагають вихованцям «доторкнутися» до професії, відчути на собі важливість і відповідальність у виборі майбутньої професії.



2144Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: