Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Я.Квас, провідний фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості
Дата: 12 червня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/06/12/u-ramkah-proektu-litnja-shkola-biznes-liderstva-ditei-motivuvali-na-uspih.htm
суспільство, 12 червня 2017

У рамках проекту «Літня школа бізнес-лідерства» дітей мотивували на успіх

Я.Квас, провідний фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості

  

Мотивація - це сила внутрішнього переконання, яка породжується волею людини і здатна передаватися іншим людям. Для чого люди починають власну справу? Виявляється, що основним поштовхом до цього є бажання самореалізації та забезпечення власної незалежності в усіх аспектах. Це також можливість займатися улюбленою справою, працювати з людьми, котрих підібрано за власними критеріями відбору, а ще - самостійне планування часу та фінансових ресурсів.


У рамках проекту «Літня школа бізнес-лідерства» та акції «Профорієнтаційне літо» упродовж двох днів у Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості за участю бізнес-тренера Віталія Ковальчука і представників управління освіти міськвиконкому відбувався інтерактивний захід. У ньому взяло учать близько 100 школярів випускних класів, що перебувають в пришкільних таборах міста Кропивницького. 


Учасники заходу дізналися корисну інформацію щодо започаткування власної справи, були ознайомлені з перспективами розвитку підприємництва в регіоні. У дітей була можливість в ігровій формі виявити плюси та мінуси підприємницької діяльності, розкрити міфи та факти підприємництва. У свою чергу, фахівці центру зайнятості надали поради, які в майбутньому допоможуть уникнути невдач, а саме: щодо професійності в обраній сфері, вміння передбачити труднощі в плануванні діяльності. 


По закінченню заходу учням надали можливість озвучити свої враження після прослуханого та в індивідуальному порядку проконсультуватися у бізнес- тренера.


Завдяки отриманій інформації, діти зрозуміли, що найвищий щабель самоповаги досягаєш тоді, коли успішно діє бізнесова структура, створена завдяки власній наполегливості, силою власного розуму.



2238Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: