Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: А.Хохуля, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Устинівського районного центру зайнятості
Дата: 12 червня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/06/12/litnja-podorozh-u-svit-profesii.htm
суспільство, 12 червня 2017

Літня подорож у світ професій

А.Хохуля, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Устинівського районного центру зайнятості


 

Літо для кожної дитини – пора відпочинку та час для відкриття нових здібностей та вмінь, розвитку та удосконалення навичок і досягнень, час для самопізнання, це пора нових знайомств, у тому числі і знайомств з безмежним світом професій.


Сьогодні в рамках проведення акції «Профорієнтаційне літо» фахівці Устинівського районного центру зайнятості провели інтерактивний захід для учнівської молоді пришкільного оздоровчого табору при Устинівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. 


Для учнів середньої шкільної ланки з використанням відеоматеріалів «Професії майбутнього» проведено профорієнтаційний урок. 


Для молодших школярів фахівці центру зайнятості провели ігри: «Зашифровані професії», «Вгадай професію», «Професія на літеру», конкурси: «Жартівлива вікторина», «Знавець професій», «Алфавіт професій». Учні разом розгадували кросворд «Світ професій», також ознайомилися  з перспективними  та небезпечними професіями. 


Крім того, школярі взяли участь у конкурсі малюнків на асфальті на тему «Моя майбутня професія». Найактивніші діти та автори кращих робіт  були відзначені невеличкими призами.



2261Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: