Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 12 червня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/06/12/deputati-vid-ukropu-obgovorili-problemi-meshkantsiv-101-go-mikroraionu.htm
суспільство, 12 червня 2017

Депутати від УКРОПу обговорили проблеми мешканців 101-го мікрорайону


Цієї п’ятниці відбулася зустріч мешканців 101го мікрорайону міста Кропивницького з головою Кіровоградської обласної організації політичної партії «Українське об’єднання патріотів - УКРОП» Михайлом Бєжаном. На цій зустрічі також були присутні інші укропівці: депутат Кіровоградської обласної ради Олексій Мірошниченко, депутат міської ради Сергій Горбовський таголова Кіровоградської міської організації УКРОПу Андрій Паливода


«Ніхто краще місцевих жителів не знає, про ті проблеми, які існують і саме для того, щоб мати змогу вирішити ці проблеми, та підвищити ефективність нашої роботи ми не тільки проводимо планові депутатські прийоми громадян, а  йдемо до людей і проводимо такі зустрічі прямо на мікрорайоні», - коментує Михайло Бєжан.


Так, після минулої зустрічі, були вжиті заходи для вирішення проблем, які турбували місцевих жителів, а саме, депутат Михайло Бєжан подав шість депутатських звернення та два депутатські запити до відповідних структур. Тож, як результат роботи в одному із будинків району вже в тестовому режимі запущено ліфт.


«Також була необхідність в завезенні піску та землі – це буде реалізовано вже найближчим часом в рамках реалізації програми Громадського бюджету», - зазначив Андрій Паливода.


Щодо облаштування паркувального майданчика та освітлення будинків мікрорайону, то укропівцями вже подані відповідні пропозиції до міської Програми.Нажаль не всі проблеми, які минулої зустрічі озвучили мешканці вдалося вирішити. Захаращена територія біля місцевого СТО, повинна була бути прибрана, адже так повідомили в санітарній інспекції, після звернення поданого до неї – насправді  ситуація запилилася незмінною. Така ж історія із котлованом, який перетворився на сміттєзвалище. Тож укропівці дізнаються, чому це питання все ж не було вирішено.


Ряд питань, які потребують депутатського вручання озвучили жителі мікрорайону, серед них і продаж самогону серед білого дня прямісінько на вулиці; забруднення повітря та сморід, які мешканці пов’язують із роботою заводу, що знаходиться поблизу; проблеми із захаращеною будівлею старої їдальні – зараз вона слугує справжнім наркопритоном. Над їх вирішенням вже почали працюють депутати-укропівці.

 

Мешканці висунули пропозиції щодо перейменування мікрорайону зі 101-го. Тож найближчим часом будуть зібрані підписи жителів та прийняті конкретні пропозиції щодо цього.


Ще однією новиною стало рішення укропівців відкрити депутатську приймальню прямо на мікрорайоні задля кращої комунікації та зручності мешканців, місце її розташування ще буде узгоджуватися.


«Зараз ми активнопрацюємо та  плануємо нашу подальшу діяльність, щоб вирішити питання, які ми підняли сьогодні » - зазначив Михайло Бєжан.


Також  від мешканців району надійшло багато звернень до депутата Михайла Бєжана на матеріальну допомогу, але питання повисло в повітрі, через відсутність сесії та депутатські конфлікти. Все ж є надія, що найближчим часом сесія Кіровоградської міської ради відбудеться і люди зможуть отримати потрібну допомогу.

    


2047Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: